Om oss

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker.

Vi frågar därför vet vi.

Affärsidé

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vår metod

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.

Vi frågar därför vet vi

Vi frågar för att veta, på riktigt. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. För att lösa en kunds behov behöver vi få en inblick i verksamheten. För att presentera de främsta i branschen måste vi attrahera dem och veta vad de drömmer om.

Mänskligt

SW tar socialt ansvar. Vårt projekt Mänskligt ger bolaget ett mervärde. Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om vår personal.

Effektivitet

Vi levererar kvalitet till våra kunder. Och vi är effektiva när vi gör det. Men det tar tid att bygga relationer. Därför är vårt nätverk och vår fingertoppskänsla helt avgörande.

Vår kunskap er trygghet

  • Auktorisation – Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag
  • Våra ledningssystem för kvalitet och miljö är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001
  • Genom våra nätverk når vi 90 % av de arbetssökande
  • Garanti

Kvalitet- och miljöpolicy

SW verkar för ett långsiktigt och hållbart företagande.

Läs mer om vår policy