Vår story

Ett team är en grupp människor som hjälper varandra att glänsa!

SW:s affärsidé är att vi är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Det har varit en fantastisk resa att få, tillsammans med mina kollegor, bygga upp SW från dag 1 till där vi är idag. Det har varit en fantastisk resa med såväl branta uppförsbackar som branta nedförsbackar.

SW är ett växande företag med växande personal. SW står för SearchWay. En sökväg för företag och för dig som vill göra karriär.

Vi startade 2006 i vår koncernvd:s tidigare rum på Sturegatan. Vi var tre personer som fick plats i det rummet och inom kort blev vi fyra. Rummet hade vitmålade väggar med underbar fiskbensparkett och en härlig atmosfär. Det fanns en känsla över hela moderbolaget som var unik.

Vi skulle nu börja ringa och boka möten med potentiella kunder, möten som skulle bli uppdrag som skulle bli konsulter och som skulle bli affärer så att vi kunde växa och gå med vinst.

Hur skulle vi lösa det här på bästa sätt? Hur skulle vi skilja oss från mängden?  Kan vi jobba annorlunda? Kan vi vara unika i den här branschen?

Svaren på dessa frågor blev: Nej, det kan vi inte. Vi kan inte luta oss tillbaka och tro att allt ordnar sig för att vi erbjuder en unik tjänst.
Men vi kan skapa relationer med människor som är helt unika! Vi kan skapa en upplevelse för kandidater som söker arbete hos oss, som är unika. Vi kan bygga relationer med våra kunder och konsulter som är unika. Vi anser att det är människan bakom visitkortet som är helt avgörande. Att bygga relationer är vår framgång. Att få människor att växa hos oss är ett ständigt pågående arbete. Vi vill hela tiden hitta nya vägar att gå mot i vår vision att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Jag vet, det låter kaxigt men vi vill sikta högt…

Mer än tio år har gått sedan starten och vi arbetar fortfarande med att hitta en unik känsla för varje enskild person vi möter. Det är ett ständigt pågående arbete som jag tycker att vi hittills lyckats bra med.

Vi har lyckats med detta tack vare de unika människor som arbetar på SW. Vi har tillsammans skapat ett engagemang och driv som jag tror är unikt. Och vi har tillsammans skapat ett företag som står på en grund med riktigt bra värderingar. Detta är en förutsättning för att lyckas. Våra värdeord genomsyrar hela vårt sätt att arbeta, Mod, Samarbete, Respekt och Hjälpsamhet.

Vi frågar för att veta

Vi frågar för att veta, på riktigt. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Och vi känner dem du söker.

För mig som VD på ett företag som kräver ständig kreativitet är det enormt viktigt att ha rätt person på rätt plats. Alla på SW är kreativa och bidrar med utveckling för företaget. Det är en av våra absolut viktigaste framgångsfaktorer!