Rekommendationer

Kunder

Det är enkelt och lätt och jag får snabb service och återkoppling.

Katarina Kristiansson

Helsingborgs kommun

Ett bra samarbete där man får känslan att man som kund blir lyssnad på och man tar till sig av kundens behov. SW är flexibla, engagerade, tillgängliga, lyhörda.

Stefan Guven

Schenker AB

Vi har tagit hjälp av SW för att lösa en tillfällig vakans. Vi fick snabbt hjälpt med att hitta rätt kandidat och processen gick smidigt. Samarbetet med SW fungerar väldigt bra och vi är mycket nöjda med vår konsult.

Rade Kocovski

Visma Software AB

Sector Alarm har under ett par års tid anlitat SW för att få hjälp med rekrytering och bemanning under våra högintensiva perioder. Vi har högt ställda krav på medarbetaren på grund av arbetets art och här har SW på kort varsel lyckats finna ett flertal kandidater som stämmer in på vår önskade profil, dessa personer har även från dag ett haft en fantastiskt hög arbetsmoral. SW har uppvisat ett professionellt arbetssätt och är måna om sina medarbetare vilket stämmer väl överens med Sector Alarms värderingar.

Jens Sjödin

Sector Alarm

SW är en utmärkt samarbetspartner när det gäller inhyrning av konsulter på lång och kort sikt. SW har ett personligt och professionellt arbetssätt med fokus på oss som kund. SW är måna om att lära känna oss som kund och vår verksamhet för att kunna leverera rätt kandidat. SW är under hela processen lyhörda för oss som kund och lätta att ha att göra med.

Christina von Brömssen

Schenker AB

Vi har använt SW i ett par år och det är numera alltid mitt första val när det behövs hjälp med bemanning. SW känns både personligt och professionellt, det finns en vilja att bli bättre och bättre för just vårt företag. Att ha en fantastiskt stöttande kontaktperson skadar inte heller! SW är lyhörda, positiva, uppriktiga, seriösa.

Paula Sterner

Menigo

Samarbetet med SW fungerar mycket bra. Ni har lätt för att läsa av vilket behov och person som krävs för tjänsten.

Andreas Granath

NCC

Vi hyr in personal på deltid via SW och är väldigt nöjda med vårt samarbete. Personerna vi hyr in är trevliga och engagerade, passar bra ihop med övrig personal och vi har stort förtroende för dem. För oss är det viktigt att ha en bra kommunikation med våra kontaktpersoner samt att de i sin tur har en bra kommunikation med konsulterna och är måna om att de ska ha det bra. Detta upplever vi som en väldigt positiv aspekt med SW.

Johanna Nilsson

Energi Försäljning Sverige AB

Konsulter

Min konsultchef ger alltid snabb respons och återkoppling via mail. Vi har varit på flera luncher och även frukost trots att jag bara jobbat sex månader ännu. Jag känner mig omhändertagen.

Cecilia

Wasa Kredit

Som uthyrd konsult av SW känner jag mig både trygg och uppskattad. Alltid snabba svar på frågor och funderingar som man har i början av en uthyrningsperiod. Jag känner mig som en värdefull resurs och tycker det är roligt att gå till arbetet varje dag.

Carina

Siemens

Jag har inte mycket erfarenhet av att vara konsult men trivs väldigt bra på SEB via SW. Tack vare SW kunde jag snabbt få ett arbete efter att ha flytt från Syrien. Jag såg på hemsidan att SW har ett barnhem i Burkina Faso och sådana saker värderar jag högt. Dessutom finns min konsultchef alltid för mig om det skulle vara något.

Janty Ossman

Jag kom till SW för en förutsättningslös intervju och jag är positivt överraskad över det mötet. SW fick mig helt lugn och jag minns att rekryteraren sa ”det här löser vi, vi ska se till att hitta ett bra uppdrag till dig”.

Rebecca Hambäck

Det bästa med att vara konsult för SW är att jag lär mig massor om den bransch jag i framtiden vill arbeta i och samtidigt bygger jag ett fint CV.

Martin Holmquist

Det var tryggt att söka arbete via SW. Genom hela processen hade jag SW vid min sida och kände att jag var färdigintervjuad och enkelt kunde få fram mig själv och mina styrkor då jag mötte min nuvarande arbetsgivare.

Elisa Niederhaus

Jag har lärt mig mycket av mina olika konsultuppdrag, om olika företagskulturer, om människor och framförallt om att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Jag råder alla unga att efter avslutade studier börja sin karriär hos SW.

Anna Dahlström

Det är viktigt att förstå att man måste börja någonstans, man kan inte få drömjobbet på en gång. Det är tack vare SW jag har den karriär jag har i dag.

Andreas Köver