Vill du utveckla din karriär?

Bra, då har du kommit rätt!

SW, som står för SearchWay, är ett växande företag med växande personal. Vi startade 2006 och har lyckats ta marknadsandelar kontinuerligt. I vår bransch är det svårt att vara unik, vi anser att det är människan bakom visitkortet som är helt avgörande. Att bygga relationer är vår framgång, både med våra kunder och med våra konsulter. Att få människor att växa hos oss är ett ständigt pågående arbete. Vi vill hela tiden hitta nya vägar att gå mot i vår strävan att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Jag vet, det låter kaxigt men vi vill sikta högt…

Ny karriär

Din karriär börjar nu. Om du vill. Fråga dig: Vilket är ditt drömjobb? Hur ska du ta dig dit? Prata med oss! Vi vill veta vad du drömmer om. Vi kan också berätta vilka steg du kan ta på vägen som konsult hos oss. SW arbetar ständigt för att utveckla vår konsultverksamhet. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas.

Nycklar för din utveckling

Vi på SW vill att du ska utvecklas hos oss. Vi har startat olika projekt för att tillgodose våra konsulters behov. Vi tycker också det är viktigt att ha dedikerade konsultchefer, därför arbetar våra konsultchefer endast med våra konsulter, inte med att tillsätta uppdrag. Genom detta får vi specialister på olika områden och med det en oslagbar kvalitet. Kontakta oss om du vill veta mer eller träffa oss och berätta om dig själv!

Anställningsintervjuer kan ofta kännas omtumlande!

Hur är det att vara konsult hos oss på SW?

SW verkar för ett långsiktigt och hållbart företagande. Vi är anslutna till kollektivavtal, erbjuder friskvård och marknadsmässiga löner är självklart för oss.

Vi har konsultaktiviteter och som konsult hos oss är du en del av vårt team och vår kollega. Utöver sommarfest och julfest har vi ytterligare konsultträffar som bidrar till en bra gemenskap mellan våra konsulter. Som konsult finns det därigenom goda möjligheter att binda kontakter och bygga närverk med andra konsulter hos SW.

Hos oss har vi dedikerade konsultchefer som tar vid så fort vi skriver kontrakt. Våra konsultchefer brinner för sitt jobb och mäts på konsultnöjdhet kontinuerligt. Att vi har dedikerade konsulter som ansvarar för våra konsulter ute hos kund har bidragit till ökad konsultnöjdhet och goda relationer mellan SW och konsult. Vi prioriterar goda relationer!

 

Bakom kulisserna hos SW

Vår arbetsmodell

Vår rekryteringsprocess följer vår ISO-process i kvalitet. Självklart gör vi en gedigen bakgrundskontroll på våra kandidater, men det är minst lika viktigt att  vi får ta del av framtida medarbetares värderingar. Vi vet att värderingar är viktigt både för företag och den enskilda individen.

Här är ett par exempel på frågor vi ställer:

  • Vilka värderingar är viktiga för just dig? Vilka värderingar behöver finnas på en arbetsplats anser du?
  • Finns det värdeord som följer dig i din vardag?
  • Vad gör en person engagerad?
  • Vad behövs för att du ska trivas på en arbetsplats?

Vad säger våra konsulter?

Jag kom till SW för en förutsättningslös intervju och jag är positivt överraskad över det mötet. SW fick mig helt lugn och jag minns att rekryteraren sa ”det här löser vi, vi ska se till att hitta ett bra uppdrag till dig”.

Rebecca Hambäck

Det bästa med att vara konsult för SW är att jag lär mig massor om den bransch jag i framtiden vill arbeta i och samtidigt bygger jag ett fint CV.

Martin Holmquist

Jag har lärt mig mycket av mina olika konsultuppdrag, om olika företagskulturer, om människor och framförallt om att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Jag råder alla unga att efter avslutade studier börja sin karriär hos SW.

Anna Dahlström

Registrera ditt CV

Skapa enkelt ett konto och ladda upp ditt CV till oss.

Registrera CV

Lediga jobb

Hitta lediga jobb